hesabın var mı? giriş yap

  • "olum t-mac 'in yeni ayakkabısı çıkmış" benzeri üçüncü kişilere bir şey ifade etmeyen cümleleri sıklıkla kurduğu gözlemlenmiştir.

  • titanik faciasında ölen ingilizlerin sayısı amerikalıların sayından daha fazlaymış. bunun tek nedeni de ingilizlerin can kurtaran sallarına binmek için sakince sıraya girerek beklemeleriymiş.

    kaynak

    not: yok canım olur mu öyle şey diyenleriniz olacaktır. bu ingiliz uşakların sıraya girme konusundaki meziyetleri dillere destandır. şuradaki haberi okuyacak olursanız kendiniz de göreceksiniz.
    o2 arena diye bir stadyumda yapılan bir konsere girmek için kendi kendierine sıraya girmiş olan ingilizleri görüyoruz. her hangi bir bariyer, yönlendirme veya görevli olmadan kendi kendilerine "s" şeklinde sıra oluşturmuşlar ve o görülmeyen sınırlara son derece saygılı bir şekilde sıralarını bekliyorlar.

  • müthiş faydalı bir oyuncu oldu kariyeri boyunca. en ön plana çıktığı takım galatasaray olmuştur.

  • maç öncesi "neden olmasın?" diyen galatasaraylılar vardı. neden olsun? neden olsun lan? kadro planlaman yanlış, oyuncularının paralarını ödememişsin takımının yarısı sene içinde kaçmış gitmiş, basketbolun karanlık yüzü olan koçun kah oyuncusunu tokatlamış, kah uluslararası krize neden olmuş, yenilmez armada zannettiğin takım el'de averaj takımı olmuş, ligde desen 15 g 15 m ile son anda play-off'lara kalabilmiş. karşı taraf tam aksine her şeyin doğrusunu yapmış, avrupa'nın en iyi koçuna sahip, kendi salonu var, belli bir oyun sistemi var, oly'lere, barca'lara, cska'lara kafa tutmuş f4 yapmış, o kargaşada bir de lig lideri olmuş. neden olsun lan? bu kadar mı ucuz bu kadar mı emeksiz bu memlekette işler? azıcık haddinizi bilin arkadaş ya. ha bir de efes'e gözünüz gibi bakın, önümüzdeki yıllarda tıpkı eski günlerde olduğu destekleyeceğiniz ilk takımınız o olacak çünkü.

  • mükemmel bir spiker eşliğinde izlenen maç. chedjou çalıma girdi topu kaybetti ama arkadan geldi chedjou topu kapmayı başardı ve chedjou'nun hatasını telafi etti. 2 chedjou ile oynuyor gs defansta

    edit: selçuk korneri kullanıyor diyor bir bakıyorsunuz korneği kullanan josue. adam sallıyor ya tutarsa diye. beyazlar selçuk, zenciler chedjou

  • iki tane adam var, biri elektrikli araba yapıyor, uzaya roket, araba ve sütyen fırlatıyor. diğeri, kullandığımız tüm sosyal medya sitelerinin sahibi.

    bunlardan sosyal medyacı olanı "la biz sizin kişisel bilgileri filan hısım akrabaya dağıttık hep galiba" diyor. sonra uzaycı olan, twitter'dan bir türk'ün "silsene lan facebook'u" lafına karşılık, facebook hesabını kapatıyor.

    arkadaşlar artık açıklıyorum, bu evren bir simülasyon. yani öyledir umarım, çünkü gerçek dünya için çok salakça geliyor bunlar bana.
    ayrıca bence elon hesapları silmemiştir, dondurmuştur lan. ben de arada sıkılıp yapıyorum öyle.

    (bkz: kimden ötürü haa kimden ötürüüü)

    facebook'u kapatıp instagram kullanmaya devam etmek de, elon musk'ın kütüğünün yozgat olduğunu gösteriyor. gelsin eloncuğum yanıma coca cola'yı protesto etmek için fanta içelim.

  • skordan bağımsız belki de abartıyorum bilmiyorum ama bütün sporcularımız çok güzel değil mi? yani fiziksel güzellikten bahsetmiyorum, hepsinin yüzüne bakınca “ne kadar iyi bir insana benziyor” diyorum içimden istisnasız. hareketlerde, mimiklerde en ufak bir kibir, kendini beğenmişlik hissetmiyorum. birbiriyle olan iletişimlerine baktığımda o kadar samimi ki kimseyi birbirinden ayırt edemiyorum. takım olmak, aynı hedefe bütün olarak yürümek bu olsa gerek. gerçekten skordan bağımsız gurur duyuyorum. şu pazar sabahı ekstra duygulanmış bile olabilirim.

  • bakın müptezeller,

    bizim için stres yükü çok yüksek bir maç olmasına rağmen,
    ilk 15 dakikada ads'nin kaptanı 2 defa ve totalde 5-6 dk yattı. hiçbir oyuncumuz gidip kuduz köpek gibi saldırmadı, tam aksine gidip cocukla ilgilendiler, geçmiş olsun dediler.
    ikinci yarı gs kontraya çıkarken balotelli kendini topsuz alanda yere bıraktı diye kaan aldı topu taca attı. oyuncularımız gidip balotelli'yle ilgilendiler.
    hiçbir oyuncumuz adana tribünlerine el kol etmedi, yerde yatan rakip oyuncuyu gidip sarsmadı.

    kimse bizi sevmiyor, diyorsunuz ya, iste biraz sebeplerini bilin, anlayın, idrak edin diye yazıyorum bunları.