• chp'nin orman yangınlarında pkk'yla birlikte hareket ettiğini iddia ettiği tweet'tir. kendisi yeni şafak yazarıdır.

    ekran görüntüsü:görsel

    tweet: https://twitter.com/…gul/status/1421835340361445381
    edit: bu tweet'i silmiş ama şu duruyor: görsel
    tweet: https://twitter.com/…gul/status/1421827083425222656

    benzer bir hareketi muhalif biri yapsa 2 saat içinde gözaltına alınır. halka kin ve nefret saçan bu provokatöre yargı hiçbir şey yapmayacak mı? savcılar yine mi uyuyor? ne zaman uykudan uyanacak bunlar?
  • sıradan bir a.k. partilisi iftirası. kanıt getirsin kemal kılıçdaroğlu'na ilk davayı ben açacağım. bunların olayı bu, çamur at izi kalsın. karşımızda 7/24 yalan söyleyen bir güruh olmasaydı zaten 'acaba' derdik ama bu ne ilk ne de son yalan olacak.
  • ağır provokasyondur.

    hesabı sorulmalıdır.

    chp de kendini şamar oğlanına çevirtmesin iyice. namussuzca atılan iftiraların üzerine gidin, o soytarılara haddini bildirin artık! ne bekliyorsunuz?
  • ibrahim karagül denen provakatör, gazetecilik kisvesi altına saklanmış bir rejim tetikçisidir.
  • bu tip adamların listesi inş bir yerlerde tutuluyordur. atatürke hakaret eden, gazeteci kisvesi altında ortalığı karıştırmaya çalışan bu adamlar yarın ortadan kaybolur giderse çok acı olur
  • cumhuriyet halk partisinin alenen suçlandığı tweet.

    parti yöneticilerinden ricam dava açmakta geç kalmasınlar.
  • partilerine zarar gelmesin diye yaptıkları artık vatana ihanet mertebesine erişti.
  • konudan bağımsız olarak geçen bir arkadaşım atıp tuttuğu tweetini sildi "niye siliyorsun amın evladı, fikrinin kıymeti var zannedip yazıyorsun sonra millet anana sövünce mi silmek aklına geliyor yarrrrak kafası?" dedim kendisine.
  • yangınları başladığı anda söndürecek altyapıyı oluşturmayan , köylere su monitörlü yedekli tankerler dağıtmayan , yunan'ın vızır vızır müdahale eden 38 uçağı varken envantere 1 uçağı almayıp şu an kiralık bir kaç uçakla halkı ateşler içinde bırakanları savunanların çirkin iftirası da ancak böyle olur .

    elli tane hazırda bekleyen uçağımız olsa kaç köy yanmayacaktı .

    neden 50 tane yangın söndürme uçağı almadınız ? sorumluluk nedir ? halk iktidarı yangın çıkarsa söndüremesin diye mi seçti ?

    gezmeye tozmaya uçak var yangın söndürmeye yok neden ?

    sonunda da chp yapmış . hadi oradan . yazıklar olsun . bin kere yazıklar olsun . o ormanda ölen tüm canlıların ahı bulsun sizi .
hesabın var mı? giriş yap