• ön edit: akp troll’leri hemen toplanmis muhalifmis gibi yazarak saldiriya gecmis. amac belli. akp’nin elinden iktidari alabilecek tek aday olan kk’yi chp’de istenmeyen adam ilan ederek secimi kazanmak. oyuna gelmeyin. su an en uygun adayin arkasinda hep beraber toplanma zamanidir.

    muhalefet olarak yavas yavas hepimizin yuzune vuran gercek.

    surasi net imamoglu’na milliyetci kanattan, mansur’a ise kürt kanadindan tepki buyuk. zaten milliyetci & laik ideoloji icin turkiye’de gorunmez bir %40 tavanı vardir. dikkat ederseniz akp de oraya takildi kaldi.

    bu noktada cok guclu siyaset deneyimi olan, kapsayici karakteri ile one cikan, ahmet davutoglu ve ali babacan gibi kemik kitlesel oy saglayabilecek populer figurlerin destegini alabilen, sagcisi solcusu bu ülkenin her kesiminin kalbinde taht kurmuş bir secim duayeni olarak kilicdaroglu tek secenek gibi gorunuyor.

    ek olarak zaten yerel secimlerdeki zaferin mimari olmasinin yani sira (eyt hamlesi kilit rol oynadi) 2023 cb secimlerinde de %48 ile rekor bir oy oranına ulaşmış durumda.

    %2’lik bir artış chp’ye iktidarı getirecektir.

    bu noktada duygusal davranmayarak kk’ya destek vermek her muhalifin boynunun borcudur.
  • gayet de doğru durum.

    kılıçdaroğlu sayesinde yerel seçimler kazanıldı. eyt ve emekliler hamlesi olmasa iktidar sıkıştırılamazdı. kemal bey'in kesinlikle geri dönmesi gerekiyor.
  • kılıçdaroğlu 75 yaşında.

    3 sene sonraki seçimde 78 olacak.

    5 yıl ülkeyi yönetmeye talipse, 83 yaşına ulaşacak.

    iyi insandır, kötü insandır, herkesin kendi takdiri ama bu yaşta biri peygamber bile olsa bir devletin işleyişi ve ülke geleceğinde söz sahibi olmamalı bence.
  • trol denemesi. bulaşmayın
  • kilicdaroglu aday olsun, yemin ediyorum, goklerdeki ve bana sah damarimdan yakin olan muhammed'in allah'ina ve gecmisime ve gelecegime yemin olsun, bu ulkeden giderim ve berlin-antalya ucuslari disinda da tekrar ayak basmam. zaten vaktimin yarisini disarda geciriyorum, bu son olur benim icin.
  • sayın kılıçdaroğlu 'na tavsiyem emekliliğini iyi değerlendirmesi ve ikramiyesini üç beş trolle yedirmemesidir. ekşide başlık açtırmaya para vermektense torununa daha iyi bir gelecek sunmak için yatırım yap dede. ayrıca 2027'de seçim mi var ki?

    tanım: yenilen pehlivan güreşe doymaz başlığıdır.
  • fantazilerini sonuna "gercek" ekleyerek gerceklestirmeye calisanlar teror orgutunun iddiasi.

    kilicdaroglu daha cok genc, mumyalandiktan sonra kaymakamliktan baslasin yetissin hazir oldugunda ulkeyi yonetsin.
  • çok iyi fikir, t

    meral mami'li 6'lı masa da hazır olsa daha da iyi olur tabii

    (bkz: başlıyoruz başlıyoruz başlıyoruz)

    gelecek genel seçimler, mayıs 2028 tarihinde gerçi.
hesabın var mı? giriş yap