• ege kıyılarından tutun da istanbul'un en elit semtlerinde her köşebaşını tutmuş malum teröristlerin saldırdığı esnaftır. aq barzosundaki özgüven, o leş konuşmasındaki tehditkarlık, kanun nizam tanımazlığın vücut bulmuş hali. ülke iyice teksas'a döndü. devlet, kolluk kuvvetleri, hukuk niçin var? herkes kendi düzenini kuracaksa biz niye ve kime vergi ödüyoruz? kaynak
  • senin o tas kafa traşını si. dedirtmiş terörist içeren kayıt.
  • tabansiz it, akan kani gorunce de hemen hastaneye gotur diye tirsmaktan da geri durmuyor, aman olmesin diye. sirf ruzgar, yaninda da kendinden daha mal itler, bagirarak sindirmeye alismislar karsisindakileri.

    siddet neden kotudur, hukuk ne ise yarar temali bir video olmus.
  • videoyu izleyip ne olduğunu anlamaya çalıştım ama havlama seslerinden ne dedikleri anlaşılmadı.
    bir de hukuk, adalet diye bazı kavramlar var dünyada ama neyse.
  • orospu çocuğu önce türkçe konuşmayı öğren. bunlar atlara annesini siktirten peşmergeler, bunlardan değil sabun, kanalizasyon borusu yapacaksın amına kodumunun fahişe analısı
  • meşhur twitter hastagleri ile tepkimi dile getireceğim. işe yarar, yaramaz bilemem...

    @emniyetgm @suleymansoylu
  • maymunlar cehenneminden ışınlanmış sürünün ferdi.
  • o mutfakci kopek sucker punch vurdugu yetmiyormus gibi bir de eline tastan biblo alip onunla vuruyor, hem de adamin kafasina.
    sokakta sana bana erkeklik ogretir bu tipler sonra, sorsan cok mertlerdir.

    adam oldurmeye tesebbusten yargilanmasi gereken bir serefsiz barindiran video.
    up.
  • allahını seven olayı açıklasın, altyazı yok ve patatesle kaydedilmiş it dilini anlayamadım.

    ben kafası kanayan dayı olsam düşüp ölmüş taklidi yapardım. sırf götleri tutuşsun diye.* kan görünce bu kadar tutuştularsa "adam öldü mk" dedikleri an nasıl içeri sıçarlardı, yüzlerinde ne ifade olurdu, kameradan izleyebilmeyi izlerdim.

    ölü taklidi yapın gider beyler. ertesi günün şafağına soluğu gürcistan sınırında almazlarsa ben de bir şey bilmiyorum.
  • kişilerin acilen yakalanıp yargılanması gereken olay. herkes maganda olmuş, yukarıda da yazıldığı gibi çözüm artık maalesefki bireysel silahlanma.

    ayrıca, olay ne? neden bu kişiler dükkana baskın yapıyor? konu haraç mı yoksa başka bir şey mi? maganda bir soru soruyor, dükkan sahibi cevap veremeden küfürler edilip şiddet uygulanıyor.

    edit: olay şöyleymiş; bu mekana gelen maganda bir restoranın sahibi. görüntülerdeki dükkanda çalışan birisiyle o restoranda çalışan birisi laf dalaşına giriyor. daha sonra restoran sahibi adamlarını toplayıp bu mekana gidiyor. o sırada orada olan ve videoda gözüken dükkan sahibi olayı bilmiyor ve öğrenmek isterken hakaretlere ve şiddete maruz kalıyor. umarım bu magandalar en kısa zamanda yakalanıp, doğruca olmaları gereken yere, cezaevine gönderilir.
hesabın var mı? giriş yap