9 entry daha
  • iki düz memur hangi gezegende ev araba alabiliyor lan ahahahahahahahaha. kıytırık bir ev kıytırık bir araba için hayat boyu ucu ucuna geçinmek. ev araba alırsa işte bu olur.

    ülkede herkes ekstrem şartlarda ucuz yaşamaya başladığı için normal hayatın ne kadar pahalılaştığını görmüyorsunuz heralde.
    " e sen de akşam yemeğinde et yemeyiver. "allahta senin belanı versin milyon liralık konvoyla gezmeyen akrabası eşi dostu kalmadı heriflerin. sen hala benim cebimdeki iphone un yemeğimdeki etin peşine düşmüşsün. gerekirse aç uyur bu millet aç yine devletine laf söyletmez. ama devleti yağla balla görürken kendisi her geçen gün daha da ucuzunu aramaya başlıyorsa işte o zaman içine oturur ülkesini seven adamın.

    adam akıllı yaşıyorlarsa, yemeğin etlisini, restorantın iyisini, sosyal hayatın keyiflisini, yaşıyorlarsa alamazlar ev falan. illa boklu bir evde oturacağız illa her şeyin ucuzunu ikinci elini arayacağız illa 10 senelik 200.000 kmde arabaya bineceğiz. fazlasını istersekte ararsakta suçluyuz. allah işte bu zihniyetin belasını versin. haksızlık karşısında sadece susan değil, susturan bu zihniyet var olduğu sürece bu ülkenin burnu boktan kurtulmaz. tam olarak bu insanlar yüzünden kurtulmaz hem de. vatanımı seviyorum gerekirse bütün gün çalışırım, savaşa girerim, aç uyurum, ölürüm. ama sizin gibi çapulcular haklarını aramaya korktukları için sinmiş ciğersizler hiçbir zaman bu vatan daha güzel olsun düşüyle bir gün uyumamış insanlar. bugün memleketin düştüğü bu hali görmeyip, göreni de suçlarsınız açgözlü diye.

    git amatör youtube videosu izle 100 poundla alınan 100 tl ile alınan sonra seni sümük gibi ezmelerinden memnun oluşunu dile getir her yerde. yok kira burda daha ucuzmuş yok orda sağlık varmış çok pahalıymış yav git çocuk kandır. burda ucuz kiralı eve koy o adamı bak bakalım bir gün duruyor mu o evde. hayat standardı denen şeyi sağlık ve kirayla geçiştiremezsin. türkiye bugün hayat standardı bakımından ingiltereden 5 gömlek geridedir.
342 entry daha
hesabın var mı? giriş yap