57850 entry daha
  • ülkenin içinde bulunduğu durumdan haberdardır ancak o durum umurunda değildir.

    aynen kopyalıyorum: #120170581
    "2014 ya da 2015 yılıydı. kuzenim bakırköy'den benim ile buluşmaya anadolu yakasına gelecekti. onu kısıklı civarında arabamla karşılayacaktım. araç da şüpheli görülebilecek kapasitede bir araç değildi. erdoğan'ın yandaşlarının çocuklarına aldığı suv'lardan biriydi. şirkete kayıtlıydı.

    kuzeni göremediğim için tekrar döndüm ve aynı yerden ikinci kere geçtim. kısıklıda biliyorsunuz haşmetlimizin evi bulunmakta. onun evi civarından 2 kere geçmiş bulundum. (evin sokağından değil, civarından.)

    neyse kuzenle buluştuk yedik içtik dağıldık.

    ertesi gün babam aradı ofisten. "oğlum sen iki kere kısıklıdan mı geçmişsin dün" diye sordu. "evet de ne alaka" diye sordum.

    "terör ile mücadeleden arkadaşlar çay içmeye gelmiş buradalar. kontrol etmek için gelmişler." dedi. biraz afalladım ama "tamam bir şey yok" deyip kapattı telefonu. 2 tane de tem şapkası bırakmışlar hediye olarak. halen durur. takmak istesem takabilecekmişim gibi...

    evinin çevresinden iki kere geçen aracın sahibini kontrole emniyetten adam gönderen kişi ülkeyi soktuğu halden haberdar olmayacak he mi?"
15817 entry daha
hesabın var mı? giriş yap