• son bir kac yilda ortaya cikan garabet.

    karavanlar artik a101 de bile satiliyor. 100 kusur bin cebine koyan kolayca karavan sahibi olabilir. ondan sonra gelip bogazici sahillerine, bostanlidan bayrakliya kadar izmir sahillerine, cesmede bodrumda marmaris in en guzel plajlarina gelip aylarca yerlesebilirsiniz. denizle kent arasina karavanlarla duvar orebilirsiniz. hatta mahalle aralarina da karavan ev kurabilirsiniz. karavaninizi internetten gunu birlik kiralayabilirsiniz, kentin gobeginde, en islek caddelerde ot cekme partisi verebilirsiniz. eskort ayarlayip kentin ortasinda isinizi gorebilirsiniz, hatta seyyar genelev de kurabilirsiniz. karavan kampi mi? o da neymis.

    avrupanin hic bir yerinde boyle dangalakca bir durum yok. herkes ske ske o dag basindaki karavan parkina gitmek zorunda. orada kaydolmak, para odemek, standartlara uymak zorunda. karavan parki yetersiz mi diyorsun? bu bir ticari isletme, git o zaman ac bi karavan parki, koseyi dön.

    hukumet ve belediyeler kafa kafaya verip bu sacmaliga dur demeli artik. geciktikce insanlar daha cok para gomuyorlar bu ise. yarin yasak geldiginde daha fazla insan zarar gorecek.
hesabın var mı? giriş yap