• başlık nasıl açılmaz, başlığın ilk entrysi nasıl girilmez, kendini nasıl ifade edemez, derdini nasıl anlatamaz, imla ve dilbilgisi kuralları nasıl hiç edilir konulu başlığa hoşgeldiniz!
    bu muhteşem ötesi entry ve başlık silinir veya değişirse diye görsel.

    t: bir şey anlaşılamayan iddia.

    edit: yukarıdaki konulara, burayı forum sanarak cevap entrysi girme ve kendisine tek bir kelime kötü laf edilmediği halde analı bacılı küfür etmek de eklendi. ayrıca klavye delikanlısı ben isem klavyenin ardına sığınıp ana bacı küfreden niye sensin?
  • önüne geleni yazar yapma toplu şenlikleri sonucu açılmış, formata uymayan bir başlık.
  • google > başlık nasıl açılır, entry nasıl yazılır, kendimizi nasıl ifade ederiz
  • zannediyorum engelli olanın aslında çocuk değil de başlık sahibi olduğu hede...

    adam açtığı saçma sapan başlığı ve ilk entryi eleştiren kişiye "orospu çocuğu" diyerek kendisini savunmuş...

    sözlüğe yazar alımı yaparken iq testi getirilsin lütfen...

    edit : seninle gerçek bir ortamda buluşup uçurduğun uçağı götüne monte etmeyi çok isterim başta bunu belirteyim küfürbaz yavşak...

    sözlüğün bir kuralı var, "vialand rezaleti" veya türevi şeklinde başlık açarsın altına da olan olayı anlatırsın insanlar da seni desteklerler... öyle yarak kürek açtığın başlık altında insanlara küfür etmezsin, siktiğimin özürlüsü seni...
  • evet başlık ve ilk entry yetersiz kalmış ama siz yüksek ekşici yazarları da konuyu sulandırmışsınız, amaca değil şekle takılmışsınız, çok samimiyseniz özel mesajla hatalarını belirtebilirdiniz şov yapmaya gerek yok.

    eğer durum anlatıldığı gibiyse rezalettir. içerideki oyun sistemlerini kullanması emniyetsiz bulunuyorsa en baştan bilet satılmamalı satıldıysa iade edilmelidir.
  • çocukları içeri alıp daha sonra hiçbir oyuncağa kabul etmeyen ama para iadesi de yapmayan oyun parkına dair rezalet. içeri alamıyorum demiyor çakallar çünkü mahkemelik olurlar.

    inşaat işine ucundan bulaşan hiçbir şirketin başka sektördeki faaliyetlerinde insana dair hassasiyet beklenemezdi zaten. bunnarın neyine lan çocuklara hizmet eden işler. cami diksin. çocuklardan uzağa. önümüzdeki hafta da imam hatipten arkadaşıyla engelli haftası töreninde boy göstersin anca.

    not: başlık nasıl açılmazcıların yazdıkları şeyin ilk entry'ye göre tanım, örnek, bakınız olmaması aslında. gençler bilmezz... başlığa göre yazmıyorduk eskiden. biz diyoruz engelli haftası, aynı başlıkta şunu okuyoruz sonra ".... nın özürlüsü" sözlükmüş de formatmış da. bir dert anlatan görünce edep ya hu çekene, farklı yoldan benzemek gibi.
  • adres çubuğuna bakıp acaba ekşi yerine inciye mi girdim dedirten başlık.
  • adam derdini anlatmaya, uyarmaya çalışıyor, edebiyat öğretmeni kızıyor, malmısınız ya
hesabın var mı? giriş yap