• bugün netflix'te yayına giren 17 dakikalık siyah-beyaz bir david lynch filmi.

    edit: reis kendi yazmış, kendi yönetmiş, kendi oynamış. ama kısa filmi beğenmedim. sanatsal bir şey aradım ama bulamadım. bulan varsa anlatsın.
  • david lynch’in dedektif olarak başrolünde yer aldığı ve cinayet zanlısı bir maymunu sorguya çektiği 17 dakikalık siyah beyaz kısa film. david lynch’in 2016 yılında çektiği bu kısa film çeşitli festivallerde gösterime girmiş fakat imdb kaydı bulunmamakta.

    üstadın doğum gününde netflix güzel bir jest yapmış.
    zira yaşından dolayı bunlar artık son işleri ve her biri çok değerli.
  • david lynch’in 74. dogum gununde netflix’de yayinlanan 17 dakikalik siyah beyaz kisa filmi.
    ben de bir sey cikaramadim. belki de benim sigligimdan kaynaklaniyordur diye buraya bakayim dedim. neyse elbet birileri yazar, ben de ondan ogrenirim bir seyler.
  • david lynch'in oynadığı, senaryosunu yazdığı ve yönettiği 17 dakikalık siyah-beyaz netflix kısa filmi.

    çok tuhaf bir film ama kesinlikle kendini izlettiriyor. konudan konuya geçmeleri hoşuma gitti. ayrıca izlerken pek bir anlam çıkaramadım, sadece izledim. güzeldi, beğendim.
  • 17 dakika boyunca bir dedektifin cinayet zanlısı bir maymunu sorguya çekmesinden ibaret. filmde david lynch’in dean hurley ile kaydettiği “true love’s flame” isimli yeni bir şarkı da mevcut.
  • yine herkesin anlamadığını bir benim anladığımı hissettiren, aslında anladığımın herzamanki gibi anlamsızlığın anlamı olduğunu düşündüren david lynch filmi. herkesin anlam arayışı ile sıradanlaştığı bu dünyada anlamsızlığı sanatınla bize anlamlandıran david lynch seni seviyorum bebişim.
  • diyalogların otomatik düzeltme ile yazıldığı ne izledim lan ben filmi.

    izlettiriyor kendini yine de namussuz*
  • david lynch'in yazıp, yönetip, oynadığı 17 dakikalık siyah-beyaz bir kısa film. lynch'in 74. yaş günü itibariyle süpriz bir şekilde netflix'de yayınlandı. filmde, takım elbiseli maymunu sorgulayan lynch amcamızı izliyoruz.
  • otoban reis büyük usta david lynch’in yaş günü şerefiyle netflix’e salınan 17 dakikalık bir film noir örneği. iyi ki doğmuşsun kır saçlı,gizem yüklü,bilinç dışı yönetmenimiz.

    okuduğum kadarıyla,zamanında yaratıcısı olduğu twin peaks dizisinde canlandırdığı gordon cole karakterini andıran bir rolle karşımıza çıkıyor bu filmde. o nasıl güzel yaşlanmaktır ya.

    durmakta olan bir trenin kafesinde bir maymun ve onu anlamsız sorularla darlayan bir dedektifin hikayesinde mantık aramaya gerek yok. film yeterince absürt ve gerçeküstü. tıpkı aklımızla oynanan diğer filmleri gibi. eğer bu hayatta bir maymunsan tavuğa aşık olma hakkın yoktur. yoksa böyle maymuna dönersin işte* şunu da söylemeden geçemeyeceğim, şu filmin lynch’e ait olmadığını bilmesem (kahve,sigara,tren,siyah beyaz film) jarmusch’u yapıştırırdım sanırım.
  • 74 yaşının hayatındaki absürtlüğünü anlatmış sanırım lakin ben bir anlam çıkarayım diye izlemedim filmi.
hesabın var mı? giriş yap